Downloads

Alle downloads die je hieronder vindt, stel ik gratis beschikbaar. Omdat ik geloof in de kracht van delen en inspireren! Mocht je er gebruik van willen maken, dan is alleen de naamsvermelding verplicht (zingevingopdekaart/Beatrijs Hofland).

Optie 1:  Klik op het gewenste product hieronder en je komt in de webshop terecht, waar je de gratis bestelling plaatst. Na ontvangst stuur ik je een mail met de gevraagde documenten.

Optie 2: registreerd je voor het besloten ledengedeelte van de website en je krijgt altijd toegang tot alle downloads en nieuws.

Optie 3: klik op de knop 'download' onder de verschillende afbeeldingen en download het gewenste materiaal rechtstreeks op je computer


Wil je toch een kleine bijdrage geven? Klik dan op de afbeelding hieronder 'support me on Ko-fi' en doneer wat je wil.

Via webshop:

Via besloten ledengedeelte:

Registreer je met e-mail adres om toegang te krijgen tot het besloten ledengedeelte van Zingeving op de kaart:

Via directe download:

Evaluatietool om samen net je team of alleen terug te kijken op de afgelopen periode. Om daarna vol goede moed weer verder te kunnen. Met vragenlijst en scorekaart.
Kwartetspel Innerlijke ruimte. Naar de 5 themas van het diamant model van Carlo Leget. ' mag ik dan van jou...'.  Ook als echt spel in kunstof doosje beschikbaar via de webshop.
De aanwijskaart levensvragen. Om ook met mensen met een speaakbeperking in gesprek te blijven over wat er echt toe doet innhet leven.
Zingeving in teksten en inspiratie. Juist nu. Een weergave van mijn ontmoetingen en enkele werkvormen die ik toepas als geestelijk verzorger.

Meer weten over de routekaart of het e-book Zingeving op de kaart? Klik op de afbeeldingen hieronder: