Beatrijs Hofland


Is dat nou een beroep of een roeping? 

Ik denk dat het zoeken naar zin, naar de diepere laag onder of in je bestaan een dagelijkse taak is. Zo een die je niet loslaat als je in de rij bij de supermarkt staat en de oude dame voor je in stille paniek haar pinpas aan het zoeken is. Ook dan probeer ik de situatie in te schatten en te zien of ik kan helpen. Daarnaast ben ik ook 'gewoon' moeder van 4 mooie kinderen en probeer de creativiteit een kans te geven. Naast het geweldige werk dat ik nu voor Stichting Groenhuysen mag doen. 

Ik ben geregistreerd geestelijk verzorger bij de beroepsvereniging VGVZ en je kunt als zodanig een beroep op me doen als je geestelijke zorg zoekt voor thuis. Voor meer info over deze werkwijze, zie de pagina geestelijke verzorging.


Contact

Heb je vragen?  Vul dit formulier in en ik neem contact met je op.


Adres:
Dordrechtseweg 2, Den Hout

Telefoon:
+31(0)641175648

E-mailadres: beatrijs.hoflandatgmail.com

T

Volg mij:
LinkedIn

Referenties:

Geregistreerd bij: beroepsvereniging VGVZ

samenwerking met: Centrum voor Levensvragen West-Brabant

vrijgevestigd geestelijk verzorger: Zingeving op de kaart

geestelijk verzorger bij: Stichting Groenhuysen

vrijwilliger bij: Inloophuis Poppy's Oosterhout

Laatste berichten in mijn blog

Ontdek het laatste nieuws
 

In deze verwarrende tijden zoeken we met elkaar naar houvast. De overheid biedt zo goed als dat kan adviezen over wat te doen en te laten. Maar hoe kun je nabij zijn, voor je naasten zorgen, voor je buren, voor jezelf, hoe kun je de ongerustheid in jezelf tot rust brengen?

Gewend als ik ben met de grote vragen van het leven om te gaan, sta ik nu regelmatig met lege handen. Want gaat dit, het virus en mijn werk in de zorg in Brabant, als moeder van een gezin met 4 kinderen, nu om de grote of kleine vragen? Zo heel langzaam maakt het gevoel zich van mij meester dat...

Veel te jong om al te gaan. Veel te jong om op te geven. Veel te jong om geen toekomst meer te zien.