Zingeving routekaart

Na alles wat er is gebeurd rondom Corona, is het voor sommigen van ons tijd om terug te blikken. Hiervoor heb ik een routekaart ontwikkeld: een vragenlijst om jezelf voor te leggen of in je team te bespreken. Dit is een evaluatie tool om in de (post)-covid periode terug te kijken en met hernieuwde kracht vooruit te kijken. De tool bevat een vragenlijst en een scorekaart. 

GEBRRUIK: je kunt de routekaart, incl scorekaart downloaden als pdf (en eventueel printen) of hieronder online invullen, zodat je het formulier in je eigen mailbox terugkrijgt.

Doel:

Terugkijken, evalueren hoe de afgelopen corona-periode voor jou is geweest. Terugkijken om vervolgens vooruit te kunnen gaan. Alle psycho-sociale gebieden komen hierbij aan bod.

Voor wie:

Voor jezelf of in een groep (collega's, team, mensen die je nabij zijn)

Hoe:

Maak een keuze uit de thema's of bespreek ze allemaal aan de hand van de vragenlijst.

Vul eventueel de scorelijst in. Extra tip: neem je eigen wens mee en hang hem zichtbaar op! 

Nog één stap... zegt de een
Nog duizend stappen... zegt de ander.
... tussen jou en mij, zegt de een.
... tussen mij en jou, zegt de ander. [Toon Tellegen]
 

Online evaluatie 

Vul het formulier hieronder in en kies uit deze 2 manieren:

1. Mail je antwoorden en je ontvangt ze direct terug in je eigen mailbox. Ze worden niet door mij bewaard of je mailadres voor iets anders gebruikt dan je eigen antwoorden te mailen

2. Vul het formulier in en klik onderaan bij 'preview antwoorden' en 'afdrukken'. Verzenden per mail is dan niet nodig. NB: bij deze optie krijg je alleen je antwoorden op de open vragen te zien, niet de scorelijst.