Zingevingspakket vintage

DiGitaal Vaardig 

Gids voor geestelijk verzorgers

Digitale vaardigheden- we hebben ze nu meer dan ooit nodig. Velen van ons hebben in de afgelopen Corona-tijd een snelle ontwikkeling moeten doormaken. Van bijna digi-beet naar digivaardig. Beeldbellen met cliënten, online Zoom-meetings. Ineens bevonden we ons in break-out rooms in plaats van bij het koffie-apparaat. Ineens moesten we ons een andere taal eigen maken en konden we niet terugvallen op wat ons inmiddels zo vertrouwd en bekend was: lichaamstaal. Interpreteren zonder woorden. De waarde en het gebruik van stiltes. De pijnlijke nek en schouders en soms het gevoel dat we niet werkelijk verbonden waren. Dat er een hoop ruis op de lijn zat.

Lichtvoetige reisgids 

Naast erkenning voor deze (digitale) ongemakken die dit nieuwe tijdperk met zich meebrengen, wil ik met deze  gids toch een weg wijzen. Een weg in het digitale doolhof dat online media voor veel geestelijk verzorgers nog is. Verwacht in dit e-book geen stappenplan voor het opzetten van een website of gouden tips voor de beste inzet van social media. Daar kun je online al heel veel van vinden (zie links en tips achterin). Wat wel? Een korte visuele route langs de online wegen die ik mijzelf in de afgelopen 12 jaar eigen heb gemaakt.

Zodat ook jij een diGitaal Vaardige geestelijk verzorger wordt!

Juni 2021 Beatrijs Hofland

Download hier je reisgids:

Presentatie workshop Digivaardige geestelijk verzorger

Presentatie digivaardige gv door Beatrijs Hofland

Get social!

Welke (social) media kun je nu het beste gebruiken? Op deze infokaarten zijn de tips voor je verzameld. Er is een starterskaart en een next-level kaart. Ook te downloaden via de knop hieronder:

Presentatie/workshop:

Presentatie digivaardige gv door Beatrijs Hofland

Presentatie in pdf formaat:

Challenge:

Ontwerp je eigen digitale zingevingsproduct of werk een bestaand idee uit tot online materiaal. Lees de reisgids eens door voor inspiratie en tips of kijk bij de ontwerpstudio. 

voorwaarden:

  • Je product is online te plaatsen, eventueel wel te downloaden en fysiek te gebruiken
  • Het thema is vrij, wel moet het op enige wijze een link houden met het vak van geestelijke verzorging

Verzend je idee via onderstaand formulier of via e-mail (info@zingevingopdekaart.nl) en de winnaar ontvangt een T-shirt (keuze uit maat en opdruk:). Ook als je niet wint, krijgt jouw idee een plaatsje in de eregalerij van Zingeving op de kaart!